Együtt leszünk család.

Hogyan ünnepelhetjük meg az első Valentin-napot babavállalás után?

Sok minden megváltozik, amikor szülőkké válunk, ez magában foglalja a jeles napok megünneplésének módját is. Bár most lehet, hogy azt gondoljuk, azáltal, hogy szülőkké váltunk a romantikus Valentin-nap ideje elmúlt, de ez nem feltétlenül igaz.

Igenis lehetséges, hogy egy nagyszerű napot (vagy éjszakát) töltsünk el azzal, akit szeretünk – függetlenül attól, hogy van-e gyermekfelügyeletünk.

Igen, a Valentin-nap minden bizonnyal más lesz friss szülőként. Ám, ha szántok rá egy kis időt és energiát, akkor ugyanolyan jó lehet, mint a gyerek születése előtt időszakban, sőt jobb is, hiszen szerelmetek gyümölcse ott szuszog a kiságyban. Újdonsült szülőnek lenni stresszes, és egy újdonsült anya mindenképpen megérdemel egy kis romantikus ünneplést.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Hogyan ünnepeljük otthon a Valentin-napot kisbabánkkal?

Anyaként is mindig eljön az idő, amikor újra felöltözöl és elmész egy vacsorára a pároddal Valentin-napon, de ha nemrégiben született egy kisbabád – valószínűleg nem az első évben lesz ez. Már eleve úgy készülődjetek erre a napra, hogy semmiképp se okozzon plusz nyomást a szervezés. Az első év a babával eléggé kimerítő anélkül is, hogy mellé tennénk az ünnepi stresszt!

- Hirdetés -

Induljatok alacsony elvárásokkal neki az éjszakának, és csak azt csináljátok, amit szerettek – lehetőleg azután, hogy a babát lefektettétek aludni. Tervezzetek vacsorát, filmestet, vagy bontsátok ki a kedvenc társasjátékotokat, nyissatok fel egy üveg jó bort (kivéve ha szoptat az anyuka),lepjétek meg egymást szív alakú csokoládéval, sőt ha úgy érzitek, akkor este korán menjetek aludni.

- Hirdetés -

Tudjuk, hogy egy romantikus Valentin-nap másképp néz ki minden pár számára, ezért nyugodtan személyre szabhatjátok a terveket az alapján, hogy mit szeretnétek csinálni, és nyilvánvalóan, hogy mekkora a babátok.

“A lényeg az, hogy rendben van, hogy idén nem ünnepelhetitek a Valentin-napot úgy, ahogy korábban. Hiszen közös kisbabátok született, ami a legcsodálatosabb dolog. Elegendő minden napot annyi szeretettel megtölteni az év folyamán, hogy minden nap Valentin-nap legyen!”

pexels.com

Valentin-napi vacsora ötletek

Nem biztos, hogy egy kisbaba mellett lesz időtök a tökéletes többfogásos Valentin-napi vacsora elkészítésére. De az is remek közös program lehet, ha együtt főzitek meg a menüt. Vagy rendelhettek is a kedvenc éttermetekből.

Akár indíthatjátok a napot egy közös reggelivel az ágyban is.

Bármit is esztek, próbáljátok ezt az időt egymásra összpontosítani – ne a telefonokra, a tévére vagy bármi másra. Gyújtsatok meg a gyertyákat, és kapcsoljatok be zenét a hangulat megteremtéséhez.

Egyedülálló Valentin-napi ajándékok

Az ünnep másik fontos részét képezik az ajándékok. Mind szeretnénk egy olyan Valentin-napi ajándékot beszerezni, amelyet párunk biztosan értékelni fog. Mivel lehet, hogy a baba mellett korlátozottak a lehetőségeink, az interneten biztosan találunk egyedülálló Valentin-napi ajándékot. Biztosan személyes és különleges lesz az ajándék ha mi magunk készítjük, ehhez is rengeteg ötletet találhatunk a neten (pl. a Pinterest tele van Valentin-napi ötletekkel)

Kiváló és könnyen kivitelezhető ajándék lehet, hogy üdvözlőkártyákat vagy leveleket írunk arról, hogyan nőtt vagy változott meg egymás iránt a szerelmünk a kisbabánk születése óta. Egy baba az újdonsült szülők szerelmi életére gyakorolt ​​hatása néha óriási lehet – még annál is jobb. Végül is mi a megfelelőbb alkalom arra, hogy arról beszéljünk, mennyire szeretk egymást, és mit remélünk a párkapcsolatunk jövőjétől, mint az év legromantikusabb napja? És ha minden más kudarcot vall, nos, mindig van Valentin-napra virágszállítás.

Ha online terveztek ajándékot rendelni, akkor érdemes ezt minél előbb megtenni, hogy Valentin-napig megérkezzen az ajándék!

Bármit is választotok, mindaddig, amíg szeretettel töltitek a napot, csak ez számít igazán. Az első év szülőként mindig kihívást jelent, de ne feledjétek, hogy a romantikus randi estek is visszatérnek majd idővel!

freepik.com

via

- Hirdetés -

Szólj hozzá