Együtt leszünk család.

10 nagyszerű dolog, ha fiad van

Néhány leendő anya nem szeretne mást, csak egy lányt, akivel „babázhat”. De a fiúk ugyanolyan csodálatosak, szeretetteljesek és kedvesek, mint a kislányok.

A kisfiúk sokszor imádnivalóbbak lehetnek, mint amit valaha is el tudsz képzelni!

Tehát, ha kisfiút vársz, vagy már vannak is fiaid, akkor tudod, hogy miért nagyszerű és szuper dolog egy gyönyörű kisfiú anyjának lenni.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Íme 10 remek dolog, ha fiad van:

1. Imádják az anyukájukat

- Hirdetés -

Édesanyjaként te leszel a kedvenc embere a világon. Szerető, kedves és szeretetteljes lesz veled szemben.

- Hirdetés -

Az emberek gyakran úgy képzelik, hogy a lányok kedvesebbek, de valójában a fiúk mindig is nagyon szeretetteljesek az anyjukkal szemben.

2. Strapabíróak

Elég csak körülnézni a játszótéren, hogy lássuk, a fiúk általában strapabíróbbak.

Egy esést általában az követ, hogy leporolja magát, és folytatja a játékot, mintha mi sem történt volna. Valószínűleg nem lesz szükség arra, hogy elrohanjunk és lekezeljük, valahányszor a térdét megüti.

3. A fiúk könnyebben kezelhetőek

Azok a szülők, akiknek mindkét nemű gyermekeik vannak, gyakran azt állítják, hogy a fiúkat könnyebb nevelni.

Az okok a kevesebb attitűdproblémától az egyszerűen kevésbé bonyolult dolgokig változhatnak. Noha ez általánosítás, a tapasztalt szülők gyakran felhozzák azokat az érveket, amelyek miatt a fiúk fantasztikusak.

4. Az apró elegáns ruhák

Az apró kardigánok, nadrágtartók és csíkos ingek imádnivalók. A fiúk nagyon édesek tudnak lenni az apró, de elegáns ruháikban, és kalapjaikban.

5. Durván fogsz játszani

Minden gyerek imád időnként durván játszani, de általában a kisfiúk egy kicsit jobban. Egyszer csak azon kapod majd magad, hogy a legtöbb délután birkózol, üldözöl valakit és fetrengsz a fiad körül. Olyan energiabomba lesz, amely után körbe fogsz futni a lakásban, hogy megbizonyosodj róla, hogy lefekvés előtt kellően kimozogta magát.

6. A fiúknak is van érzékeny oldaluk

A kisfiúk nem csak mindig a sárra, a bogarakra és a birkózásra gondolnak. Gyengédek, édesek és érzékenyek is. A kisfiad apró dolgok miatt is sírhat, szeretheti a hercegnős történeteket és beöltözhet akár boszorkánynak is. Van egy érzékeny oldala is, amelyet csak te látsz, miközben minden reggel bebújik melléd az ágyba és elmondja, mennyire szeret.

7. Meg kell tanítanod, hogy jó ember váljon belőle

Anyaként biztos lehetsz benne, hogy kedves fiatalember válik a fiadból. Olyan férfit nevelhetsz, akire a nők soha nem mondják egy legyintés kíséretében, hogy „Férfiak…!” Megtaníthatod őt arra, hogy tisztelettel bánjon másokkal, vigyázzon az emberekre és mérlegelje tetteinek következményeit.

8. A fiúkat másképp kell pelenkázni

Ha csak lányaid vannak, akkor az egész életed leélheted anélkül, hogy valaha is megtudnád, miért érdemes résen lenni amikor a fiúkat pelenkázzuk. Egy fiúval azonban hamarosan (valószínűleg rögtön azután, amikor először pisil az arcodba egy pelenkacsere során), rájössz, hogy nem árt előre rákészülni, nehogy meglepetés érjen.

9. A barátságok kevésbé bonyolultak

A fiúk másfajta barátságokkal rendelkeznek, mint a lányok. Egy fiúval nem biztos, hogy át kell esnetek a játszótér bonyolult veszekedésein, a kihagytak a játékból érzés könnyein és az esetleges csúfolódásokon. A kisfiúk is összevesznek, de ez sokkal kevésbé drámai ügy, és a következő futballmeccsen véget ér.

10. Titkos világa lesz apuval

Néha olyan érzés lesz, mintha saját nyelvük lenne, amikor apa és fia a közös érdeklődésükről beszélgetnek. Lehet, hogy közösen érdeklődnek a sport iránt, vagy mindketten rajonganak a számítógépek iránt, de időnként ez titkos világnak tűnik majd közöttük. És ez rendben is van, mert ez azt jelenti, hogy be ülhetünk egy kád vízbe, amíg ők ezt csinálják.

freepik.com

via

 

- Hirdetés -