Együtt leszünk család.

100 nap múlva karácsony

Habár az ablakon kinézve szikrázó napsütést látunk és napközben még közel 30 fokot mutat a hőmérő, talán nehéz elhinnünk, hogy 100 nap múlva itt a karácsony.

Ám ahogy majd egyre hűvösebbé válnak a napok, ahogy szépen lassan megjelennek az áruházak polcain a karácsonyi dekorációk (sőt, van ahol már meg is jelent!), és ahogy ellepi az étert a non-stop karácsonyi zene minden évben egyre korábban, úgy lesz az ünnepekre konkrétan elegünk az egészből!

De nem muszáj, hogy ez így legyen!

Lehet szépen lassan is, a külsőségeket kizárva meghitten készülődni az idei ünnepre. Ha van kedvetek ebben az évben készüljetek velünk! A Familyversum csapata sok jó ötletet mutat majd nektek, de egyet megígérhetünk: nem kezdünk el október elején mindent feldíszíteni. Lesznek viszont könyvajánlók és ajándék ötletek, készítünk saját kezűleg dekorációt és megmutatjuk a kedvenc receptjeinket, valamint azt is, mi hogyan készülődünk a karácsonyra.

Nemsokára jelentkezünk ezzel kapcsolatban, figyeljétek majd a magazin oldalát, de addig is kiélvezzük még az indián nyarat, a csoda szép színes őszt és aztán belevágunk!

freepik.com