A hidegebb időben mindig jól esik egy finom, melengető leves. És habár mindenki szereti a jól megszokott, otthonos ízeket, nem muszáj mindig ugyanazt főznünk, időnként érdemes kipróbálni újdonságokat is. Most három finom leves receptet ajánlunk, amik könnyedén az ősz kedvencévé válhatnak.
Tejszínes sült karfiol leves
Ez a pörkölt karfiolleves receptje tökéletes összhang az állag és az íz között. A citromlé fényessége, a törött pirospaprika pedig egy kis meleget ad. A pirított dió egy kicsit ropogtatja ezt a krémes levest.
Édesburgonya leves pirított pekándióval
Vastag és krémes, ugyanakkor alacsony kalóriatartalmú édesburgonya leves remek köret. Az apróra vágott pekándió egy réteg textúrát ad a bársonyos leveshez.
Krémes csirke és gomba leves
Ez a krémes csirke és gomba leves könnyen elkészíthető. A zöldségek és a kakukkfű keveréke gazdagságot ad, míg a csontos csirke ízesíti a húslevest. Ha sietünk, akkor kihagyhatjuk a csirkemelleket, és a végén roston sült csirkét adhatunk hozzá.
Az egyszerű és gyors sütőtök levest is próbáld ki: Egyszerű és gyors sütőtök leves