Együtt leszünk család.

5 tipp, hogy az elegáns legyen az otthonod gyerekek mellett is

Minden szülő tudja, hogy ha gyermeke van, valahogy átveszik az egész házat. Még akkor is, amikor apró babák, úgy tűnik, mindenhol ott van a holmijuk; a konyha tele van cumisüvegekkel, bébi tornázók vannak a nappaliban, babaruhák száradnak az egész hálószobában, a folyosók tele vannak játékokkal, és minden sarokban cumi van.

Lehetetlennek tűnhet, hogy gyönyörű felnőtt kinézetű otthonunk legyen, ha gyerekek érkeznek a családba, de nem is olyan nehéz ezt megoldani, mint gondolnád!

Íme néhány kedvenc tippünk, hogy otthonotok kifinomult, elegáns és még mindig gyerekbarát legyen.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

1. Szerezz be néhány dekorációs létrát

Az elmúlt években a dekorációs létrák divatossá váltak – és jó okkal! Használd őket takarók és törülközők, függő növények vagy akár kis tároló kosarak ráhelyezésével.

- Hirdetés -

2. Ne riadj vissza a fehértől

- Hirdetés -

A fehér szövetes bútordaraboktól letisztultnak, világosnak és fényesnek tűnik az otthon, ezért ne félj fehér párnahuzatot, takarót, abroszt stb. vásárolni, Gyerekek mellett jobban oda kell figyelni rájuk, de egy szuper folteltávolítóval ez is megoldható.

3. Tartsd rendben a szekrényeket

A szekrények a ruhák, játékok, sportfelszerelések és egyebek mindenre kiterjedő őrzői, ezért tartsd rendben őket! Adj hozzá néhány kiegészítő polcot, fiókot, függő tárolót, kosarat és cipőtartót, hogy minimalizálhasd a rendetlenséget.

4. Jelölj ki játszó helyeket

A gyerekek játékait és kézműves alkotásait csak néhány szobában tarthatják, leginkább a saját hálószobájukban, vagy ha van: a játszószobában. Így nem lesz az az érzés, hogy mindenhol játék van.

5. Használj kosarakat

A kosarak minden otthonban jól mutatnak és gyakorlatilag mindent elnyelnek. Tárolhatsz bennük gyerekjátékokat, az előszobában cipőket, táskákat, vagy akár ruhákat is.

Használj natúr színeket, így minden bútorhoz jól illenek majd.

via

freepik.com

 

- Hirdetés -