Együtt leszünk család.

6 film, amit nézz meg a terhességed alatt

A várandósság ugyanolyan örömteli, mint amennyire kimerítő lehet. A nap végén valószínűleg azon kapod magad, hogy már csak szeretnéd magad mögött hagyni a napot és kikapcsolódni, ami teljesen rendben van. Mi lehet jobb kikapcsolódási mód, miközben átfogod a pocakod, mint a csecsemőkkel kapcsolatos filmek?

Terhesség mindent felemésztő is lehet, ezért természetes, hogy az életed ezen fejezetével kapcsolatos tartalmakra szeretnél koncentrálni. Akár valami könnyed és vicces dolgot keresel, akár egy kissé tartalmasabb filmet néznél meg, összeállításunkban biztosan találsz majd kedvedre valót.

Fogd meg tehát kedvenc harapnivalóidat, heveredj le a kanapéra, és készülj fel arra, hogy remek szórakozásban lesz részed, akármelyik filmet is válaszd listánkról.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Juno

 • A film főszereplői Elliot Page, Michael Cera, Jennifer Garner és Jason Bateman.
 • 2007-ben mutatták be.
 • A film hossza: 96 perc.

- Hirdetés -

Miért nyerő választás?

- Hirdetés -

Ez a rendhagyó indie-film 16 éves címszereplőjét követi nem tervezett terhességén keresztül. Amikor Juno (Elliot Page) rádöbben, hogy teherbe esett a barátjától, gondtalan tinédzserből várandós szülővé válik, felnőtt döntések meghozatalára kényszerül.

A humor és az érzelem tökéletes keveréke, könnyű megszeretni ezt a filmet és szereplőit. A film foglalkozik az elfogadástól kezdve a kapcsolati kérdésekben történő navigálás témakörével is. A cselekmény csillogó, a párbeszéd szellemes és a történet egyedi.

Felkoppintva

 • A film főszereplői Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd és Leslie Mann.
 • 2007-ben mutatták be.
 • A film hossza: 129 perc

Miért nyerő választás?

Az egyéjszakás tévedés után Alison (Katherine Heigl) és Ben (Seth Rogen) úgy döntenek, hogy az első lépésnél kezdenek, és onnan építkeznek, ám amit először elképzelnek, majd később megpróbálnak kapcsolatot kialakítani, nem igazán úgy működik mint kellene. A probléma? Poláris ellentétek!

Ez egy egyszerű, mégis szívmelengető történet. Paul Rudd és Leslie Mann komikus beszólásai növelik ennek az érzelmi filmnek a szórakoztató voltát.

Várandósok – Az a bizonyos kilenc hónap

 • A film főszereplői Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Brooklyn Decker, Anna Kendrick, Dennis Quaid és Chris Rock.
 • 2012-ben mutatták be.
 • A film hossza: 109 perc.

Miért nyerő választás?

Ez a mókás film a népszerű azonos című könyv alapján készült. A sztori olyan szereplők történetét meséli el, akik különböző módon járják végig a szülői útjukat. Lehet, hogy nem Oscarra érdemes film, de élvezetes nézni, ahogy ezek a nagy nevek együttműködnek a képernyőn. A szereplőket a terhességtől kezdve a szülésen át, az örökbefogadásig követhetjük nyomon, így a szülői élet bármely szakaszán lévő emberek számára bemutathatja a szülői létet.

Ilyen a formám

 • A film főszereplői Jennifer Lopez, Alex O’Loughlin, Eric Christian Olsen és Anthony Anderson.
 • 2010-ben mutatták be
 • A film hossza 104 perc.

Miért nyerő választás?

Vágysz egy jó rom-comra? Akkor ez a film neked szól! A film Zoe (Jennifer Lopez) történetét meséli el, aki egy donor megtermékenyítésével éppen ikreket vár. Az események vad fordulata során végül ugyanazon a napon találkozik álmai emberével, amikor a beültetés megtörténik. Mennyi erre az esély, nemigaz? Könnyed film, kevés gondolkodásra van szükség hozzá, de pont ettől működik.

Sejtcserés támadás

 • A film főszereplői Jason Bateman, Victor Pagan, Jennifer Aniston és Jeff Goldblum.
 • 2010-ben mutatták be.
 • A film hossza 103 perc.

Miért nyerő választás ?

A terhességi filmek közös történetéből kölcsönözve ez a rom-com is egy olyan nőt mutat be, aki úgy döntött, hogy a fogantatáshoz spermadonort vesz igénybe. Jennifer Aniston játssza Kassie-t, Jason Bateman pedig a legjobb barátját, Wallyt alakítja, aki titokban szerelmes belé. Az események furcsa fordulatában, (amely csak egy filmben elfogadható), Wally felcseréli a mintát a sajátjára. Évekkel később, amikor Kassie visszaköltözik New Yorkba, Wally találkozik fiával, Sebastian-nal, és megfigyelhetjük a kapcsolatuk kivirágzását.

Babák – Az első év

 • A film főszereplői Bayar, Hattie, Mari és Ponijao.
 • 2010-ben mutatták be.
 • A film hossza 78 perc.

Miért nyerő választás ?

Valami mást keresel, mint a hagyományos kasszasiker filmek? Ez a francia dokumentumfilm négy valós csecsemőt követ a világ különböző pontjairól. Bepillantást nyerhetünk, hogyan nevelik a babákat Namíbiában, Japánban, Mongóliában és az Egyesült Államokban. Érdekes látni, hogy a helybeli és kulturális különbségek ellenére a csecsemők általában hasonlóak (és imádnivalók).

via

pexels.com

 

- Hirdetés -