Együtt leszünk család.

7 fantasztikus dolog ami megtörténhet ha apát egyedül hagyjuk a gyerekekkel

Amikor anya távol van, a gyerekek egész nap játszani fognak, apa pedig – nos, egy vad napra készül! Anya általában mindig felkészült: bevásárol, főz, dolgozik és játszik. Tudja a gyerekek összes napi menetrendjét, mikor kapták az utolsó oltást, és, hogy mi a kedvenc gyümölcsük. A gyermekorvos, a tanár, óvónő és a bébiszitter számai gyors tárcsázásra vannak beállítva neki, és mindig tudja, mikor kell felhívni a védőnőt, vagy mikor kell sürgősségi ellátásra sietni.

Apa, nos, ő egy másik történet. És amikor ő irányítja a napot, bármi megtörténhet! Nézzétek meg azokat a szuper (néha őrült) dolgokat, amelyek megtörténhetnek, ha apát egyedül hagyjuk a gyerekekkel:

1. Apa reggelit készít a gyerekeknek

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Egy egészséges és tápanyagokban gazdag reggelit, mert felnőtt, aki azóta eteti magát, amióta egyetemre ment, és etette a gyerekeket is, amióta elkezdtek szilárd dolgokat enni. Itt nincs helye gabonapehelynek- ez a srác inkább meleg reggelit készít a gyerekeinek, amely megadja nekik az üzemanyagot, amelyre szükségük van a tanuláshoz, a növekedéshez és a játékhoz!

2. Apa ünneplő ruhákba öltöztetheti a gyerekeket …

- Hirdetés -

Mert egész nap keményen fognak játszani, és nem akarja, hogy bármelyik kipucolt overalljuk vagy ruhájuk piszkos legyen. Végül is a jövő héten fényképezés lesz az iskolában, és meg akar győződni arról, hogy minden jó ruhájuk készen áll-e!

- Hirdetés -

3. Lehet, hogy apa sokkot kap egy piszkos pelenkától

Mert a csecsemők elképesztően hatalmas, piszkos pelenkákat készítenek, amelyek mindenkit ledöntenek a lábukról. Bár panaszkodás nélkül elintézi – kevesebb mint 45 másodperc alatt –, hogy megtisztuljon a gyerek, mert a szülők ezt teszik.

4. Apa elviheti a gyerekeket egy őrült kalandra …

Például a parkba, a játszótérre vagy egy múzeumba, mert ismeri az érdeklődésüket és elkötelezett amellett, hogy minőségi időt töltsön velük. Szeretne segíteni nekik az életre szóló szeretetüket kifejleszteni, hogy aktívak legyenek, megismertesse őket új játékokkal és felnyissa a szemüket az új ötletek előtt.

5. Apa hagyhatja, hogy a ház óriási rendetlenséggé váljon …

Mert megérti, hogy a gyerekek csak egyszer kicsik és a mosás várhat. Néha rendetlenségeket kell létrehozni az emlékek létrehozásához. De nem kell aggódni – mindent elpakol, miután a gyerekek ágyba kerültek.

6. Apa nem tudja, hogyan reagáljon, amikor a gyerekek feltesznek neki néhány NAGY-kérdést …

Tehát tudatja velük, hogy el kell gondolkodnia a válaszán. Kis kutatást fog végezni, konzultál a haverjával, aki történetesen családterapeuta, és visszatér a válasszal a gyerekeihez, amikor magabiztosnak érzi magát abban, amit mondani akar.

7. Apa küzdhet még egy kicsit lefekvés előtt

Mert a gyereknevelés egyszerűen nehéz. De ha a gyerekek végre elcsendesednek és aludni mentek, valószínűleg az ajtajukba fog állni, és azon gondolkodik, hogyan lettek ilyen gyorsan ilyen nagyok. Aztán nekiáll a korábbi rumli eltakarításának.

freepik.com

via

Szólj hozzá