Együtt leszünk család.

8 jel, hogy egy férfi igazán szeret

A szerelemről alkotott képünkben a filmvásznon és a romantikus könyvekben megjelenítettek alapján arra vágyunk, hogy egy férfi, aki őszintén szeret egy nőt, mindig vigyen neki hatalmas mennyiségű virágot és/vagy ékszert, csináljon őrült dolgokat, és (legalább egyszer) megmentse a világot. De ha nem kapunk ilyen szerelmi jeleket, csalódunk, és úgy érezzük, hogy a férfi nem szeret minket.

De ez tényleg igaz?

Vagy a férfiak másképpen fejezik ki szerelmüket?

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Cikkünkben olyan tudományos tényeket gyűjtöttünk össze, amelyek világosabban mutatják az őszinte és valódi szeretetet, mint több millió virág és több száz megmentett cica. Ha a férfi nem mindig tesz szerelmi nyilatkozatot, de a legtöbb ilyen cselekedetet megteszi, ne kételkedj – szeret téged.

Többet hallgat rád, mint beszél

- Hirdetés -

A férfiak többsége nem hajlandó beszélni magáról és eredményeiről. De egy szerető férfi nem így működik. Nagyon figyelmesen meghallgatja kedvesét, és kérdéseket tesz fel, mert az igaz szerelemben benne van az érdeklődés és az empátia, még akkor is, ha egy beszélgetésnek nincs mélységes tartalma. És ha egy férfit nem érdekelnek az ügyeid, és nem hajlandó meghallgatni, de órákig tud beszélni az euró árfolyamáról vagy a pergetőbotok típusairól, akkor ideje elgondolkodni a kapcsolaton.

- Hirdetés -

Törődik a barátaiddal és a családoddal

Egy szerető férfi szívébe zárja a családod és barátaid, mert ők az életed részét képezik. Lehet, hogy nem szereti őket, sőt alkalmanként nem is tiszteli őket, de soha nem tiltja meg, hogy kommunikálj velük. Mindig ott lesz, ha szükség van a segítségére.

Soha nem zár ki egy beszélgetésből vagy vitából

Milyen gyakran veszel észre olyan helyzeteket, amikor a nőket kizárják a vitából (“Maradj ki belőle. Meg tudom oldani egyedül.”)? Egy szerető férfi soha nem mond ilyen szavakat. Egyenrangú személyként kezeli kedvesét, és soha nem fogja megbántani azzal, hogy nem ad lehetőséget véleményének kifejtésére.

Mindig büszke a sikeredre, és könnyedén el is mondja ezt másoknak

Sok férfi utálja, ha a nők különböző területeken elérik céljaikat. Főleg, ha nekik maguknak nem sikerült. De egy szerető férfi önmaga részeként kezeli kedvesét, és ezért mindig örül, ha sikerül neki valami. Nem fog habozni, mindent elmond a barátainak.

Hálás, és mindig bátorít

Egy szerető férfi mellett egy nő különlegesnek, fontosnak és nélkülözhetetlennek érzi magát. Ez azért történik, mert mindig hallja a hálás szavakat, és így érti meg, hogy erőfeszítéseit értékelik. Egy szerető férj még évekig tartó házasság után sem veszi magától értetődőnek feleségét és tetteit.

Akkor is engedményeket tesz, ha nem kérsz

Minden kapcsolat kompromisszumokra épül: néha le kell mondanunk valamiről, vagy akár áldozatot is kell hoznunk. A különbség az, hogy a szerelem nélküli kapcsolatban ez az egyik partner nyomása miatt történik. De egy férfi, aki szeret egy nőt, mindig kész lemondani dolgokról a nő iránti érdeklődése miatt. És ezt szívesen megteszi, ha kölcsönösséget érez.

Tiszteletben tartja és elfogadja a véleményed akkor is, ha az eltér az övétől

Ez az álláspont “Két vélemény van: a sajátom és a rossz!” nem a szerelemről szól. Még ha egy férfi hozzászokott is a makacssághoz, és nem fogadja el mások véleményét, minden megváltozik, ha egy neki tetsző nővel találkozik. Kész lesz megérteni és elfogadni a véleményét – még ha nem is ért egyet.

Te vagy a prioritása

Egy szerető férfi mindig a Te javadra dönt. És nem csak azért, mert szeret veled időt tölteni, hanem azért is, mert a közös jövőtök részeként kezel téged. A szeretett nő gondolataiban nagyon közel áll a férfihoz, és figyelembe veszi az érdekeit is.

via

freepik.com

- Hirdetés -

Szólj hozzá