Együtt leszünk család.

Ajándékok szívből Anyák Napjára

Idén anyák napján a Pandora a feltétel nélküli szeretetet ünnepli. A reggeli ébresztőktől a mindennapi kalandokig köszönd meg anyukádnak, hogy mindig ott volt melletted, lepd meg olyan ékszerekkel, ami a köztetek lévő különleges, megbonthatatlan köteléket szimbolizálják.

A Pandora Moments kollekció új darabjainak egymásba fonódó mintái a családi kötelék ragyogó emlékeztetői lehetnek számotokra. Az összekapcsolódó sterling ezüst gyűrűk és a kocka alakú cirkónia pavéval ellátott csillogó szett segítségével, a Pandora örök szeretetet jelképező új szimbólumaival fejezd ki neki, mennyire törődsz vele. A Pandora Timeless kollekció pedig szívalakú köves darabokkal bővült, egy leheletnyi színnel, amik klasszikus és egyben modern külsőt kölcsönöznek az elegáns anyák napi meglepetéseknek. Akár a partnerednek szeretnéd kifejezni szívből jövő köszönetedet, akár édesanyádnak szeretnél kedveskedni, ünnepeld őt ragyogó ajándékkal.

 

A különleges kötelék, ami köztünk van. A következő időszakot a Pandora Moments kollekció a szeretet új szimbólumaival, egymásba fonódó darabokkal köszönti. Az egymáshoz csatlakozó gyűrűk, nyakláncok és fülbevalók olyan ajándékok, amik a soha el nem múló szeretetedet jelképezik.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A család szívének. Lepd meg és ünnepeld anyukádat a Pandora Moments szívalakú charmjaival. Az új charmokon kézírásos feliratok és különleges üzenetek olvashatók, amiket örökre a szívébe zárhat.

A Pandora Timeless kollekciójában a hagyományos szimbólumok mellett rózsaszín, szívalakú kövek is helyet kapnak, amik szeretetteljesen ragyognak. A tündöklő anyukának ajándékozz pont olyan különleges ajándékot, mint amilyen ő maga. Válassz az új 14 karátos arannyal futtatott, szögleges cirkóniával ragyogó darabok közül vagy fedezd fel az új teniszkarkötőket és gyűrűket, melyeket csillogó, egymás mellett sorakozó szívek díszítenek, jelképezve az egyedülálló szeretetet, amit egymás iránt éreztek.

- Hirdetés -

Ajándékok, melyek minden nap hirdetik különleges köteléketeket

- Hirdetés -

Azért alkottuk meg az egymásba fonódó karikákat, hogy megidézzük a hagyományoson túlmutató, végtelen anya-gyermek kapcsolatot. A közöttük található csomó pedig a megtörhetetlen köteléket jelképezi” – árulta el A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói. – „A Pandora Timeless kollekció szív szimbóluma tökéletes eszköz, hogy elmondd édesanyádnak, hogy szereted.

Emellett azt is szeretnénk, hogy az anyukák erősnek érezzék magukat, szeretnénk őket arra biztatni, hogy szeressék és bátran ajándékozzák meg magukat.”

Fejezd ki megbecsülésed és ajándékozz olyan emléket a Pandorával, ami anyák napján és azt követően is örömet okoz.

Pandora

Szólj hozzá