Együtt leszünk család.

Bármi is történik veled, az mindig a legjobb

Az élet nehéz. Rengeteg nehézséggel kell megküzdenünk nap, mint nap, amelyek között vannak olyanok is, amik igazán megtépázhatnak bennünket. Mégsem szabad feladnunk, menni kell tovább. Erre az egyik legjobb példa az elmúlt másfél év.

Soha nem szabad elfelejtenünk, hogy akármilyen nehéz is az élet, mindig van lehetőség felállni a padlóról. Ehhez inspirációként íme egy igazán tanulságos történet:

Egyszer egy férfi egy hajón utazott, amely elsüllyedt. A hullámok egy lakatlan sziget felé sodorták. Ő volt a hajó legénységének egyetlen tagja, aki életben maradt és eljutott a szigetre. Folyamatosan imádkozott azért, hogy valaki megmentse. Minden nap a láthatárt bámulta abban a reményben, hogy meglát egy ott egy hajót, amely segítségére lehet.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Végül a megkopott és reményvesztett férfi úgy döntött, hogy a hajótörés után a partra kimosott fatáblákból kunyhót épít. Hamarosan azonban egyik nap, amikor visszatért a kunyhójába étel keresése után, megállapította, hogy lángok emésztették fel azt. A tűz füstje az égbe emelkedett.

A legrosszabb az volt, hogy a férfi kunyhójával együtt minden utolsó megmaradt vagyona is hamuvá égett. Abszolút semmije sem maradt. Ezzel szembesülve a férfi már nem tudta visszafogni kétségbeesését és haragját: “Hogyan történhetett ez velem? Mit tettem, hogy ezt érdemlem?” – zokogott.

- Hirdetés -

Másnap a férfit egy hajókürt hangja ébresztette fel, ami a sziget partjai felé úszott – megmenekült.

- Hirdetés -

A férfi alig hitt a szemének. “Hogyan….honnan tudták meg, hogy itt vagyok?” – kérdezte a partra lépő matrózoktól. És az egyik válaszolt: “Láttuk a füstjelét”.

Miről szól ez a történet?

Az újrakezdéshez mindig rendelkezésre állnak a lehetőségek. Bármikor, bármikor, bárhol. Soha ne ess kétségbe, és soha ne add fel. Minden, ami történik, mindig a legjobb.

via

freepik.com

 

- Hirdetés -