Együtt leszünk család.

Egyszerű és mutatós csomagolási ötletek az utolsó pillanatokra

Akár az utolsó pillanatra hagyjuk a csomagolást, akár már hetekkel az ünnepek előtt a szekrényben lapulnak a gondosan becsomagolt ajándékaink, mindig előfordulhat, hogy valakinek még az utolsó utáni pillanatban kell összekészíteni valamit.

Cikkünkben  egyszerű, de mutatós csomagolási ötleteket mutatunk:

Egyszerű, épp ezért nagyszerű

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Natúr csomagoló papírok, egyszerű zsineggel vagy szalaggal átkötve, amit feldobhatunk még egy fenyőággal, fahéjjal, szárított naranccsal.

freepik.com

- Hirdetés -

Díszítsd fel

- Hirdetés -

Itt a lényeg szintén a natúr csomagolópapír, amit számtalan módon feldíszíthetünk. Rajzolhatunk, festhetünk vagy nyomdázhatunk rá. Garantáltan egyedi meglepetést készíthetünk így .

freepik.com

Gyerekeknek vagy játékos kedvű felnőtteknek

Egy kis ötletesség, pár állatka és máris feldobtuk az unalmas csomagolást. A gyerekek biztosan imádni fogják!

freepik.com

Használj papírzacskókat

A környezetvédelem szempontjából is előnyös, hogyha többször is használatos ajándék papírzacskókba rejtjük a meglepetéseket. Az sem baj, ha nincs otthon ünnepi mintás. A fenti díszítős elvet követve ezeket is remekül feldíszítheted.

 

freepik.com

 

Csomagolj díszdobozba

Ez a módszer szintén többször is használható, nem szégyen eltenni és egy következő évben újrafelhasználni. Tudatos döntés és rendkívül gyors csomagolás. Elég átkötni egy szalaggal, vagy szép zsineggel.

 

Karolina Grabowska/pexels.com

A környzettudatosság jegyében

Ha szeretnél igazán odafigyelni a környezetre, akkor azt javasoljuk érkezz csomagolásmentesen a vendégségbe. Ha ez mégsem megoldató, akkor csomagold az ajándékot vásznakba, vászonszatyrokba. Azokból is igazán mutatós ajándékok készíthetőek, és még a bolygóra is figyeltél.

freepik.com

 

Kiemelt kép: freepik.com

 

Szólj hozzá