Együtt leszünk család.

Ezt árulja el rólad, hogy zokniban alszol-e vagy sem

Kétféle ember létezik a világon: olyanok, akik zoknit viselnek az ágyban, és akik inkább mezítláb alszanak. Egyesek szerint lehetetlen aludni, ha csupasz a lábuk, fáznak, és az éjszaka közepén ki kell ugraniuk az ágyból, hogy felvegyék kedvenc zoknijukat. Mások pont az ellenkezőjét tapasztalják – nagyon kényelmetlennek találják, ha ágyban viselik a zoknit; fülledt érzést kelt számukra, és túlzott meleget és kényelmetlenséget éreznek.

Gondolhatjuk, hogy mindkét esetben ez csak egy elsajátított szokás, de egyesek szerint ez valóban többet elárul rólad, mint azt el tudnád képzelni.

Zokni viselők

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Ha zoknit viselsz az ágyban, akkor valószínűleg azért, mert nagyon érzékeny vagy a hidegre. Ha igen, ez összefüggésben lehet a fizikai felépítésed különböző szempontjaival, beleértve a bőr vastagságát és a szervezet anyagcseréjét. A megnövekedett anyagcserével rendelkező emberek állandóan melegnek és izzadtnak érzik magukat, míg a lassú anyagcserével és gyenge vérkeringéssel rendelkezők jobban fáznak, mint más emberek.

Bár a hidegre érzékeny állapot fizikai és biológiai jellemzőivel társul, sok köze van a tér és a hőmérséklet érzékeléséhez is. Így két nagyon hasonló fizikai jellemzőkkel rendelkező ember nagyon különböző módon képes érzékelni a külső klímát. Azok az emberek, akik úgy érzik, hogy zoknival kell aludniuk, általában védelmet keresnek. Ha te is közéjük tartozol, akkor valószínű, hogy imádod a hangulatos helyeket, és mindig mély és nagyon intim kapcsolatokat szeretnél kialakítani másokkal. Érzéki ember vagy, és nem bánod, ha megosztod a személyes teredet – az ölelések és az összebújások boldoggá tesznek.

- Hirdetés -

Mezítláb alvók

- Hirdetés -

Ha nem tudod elviselni a zoknival való alvás gondolatát, és már csak a gondolattól, hogy éjjel takarja valami a lábad, kényelmetlenül érzed magad, valószínűleg azért lehet, mert vagy gyorsabb az anyagcseréd, jó a vérkeringésed vagy vastagabb bőröd. Biológiai hajlamod van a hő megőrzésére és előállítására, ezért nem érzed szükségét, hogy betakard a lábad.

Ez azonban nem csak fizikai dolog. Az, hogy kevésbé vagy érzékeny a hidegre, összefügg a másokkal való interakcióval is. Ha mezítláb alvó vagy, akkor valószínűleg nagyon független ember vagy. Nagyra értékeled a személyes teret, és csak akkor lépsz kapcsolatba másokkal, ha valóban kapcsolatba akarsz lépni. Egy párkapcsolatban általában védelmező szerepet töltesz be, őszinte és megbízható vagy, és néha kihívást jelent, de tudod, hogyan kell jól vigyázni az emberekre, akik sokat jelentenek neked.

De természetesen nem mindegy, hogy imádod-e azt az érzést, amikor a lábad meleg és bebújsz a zoknidba, vagy élvezed a mezítlábas lét szabadságát. Ami fontos, hogy édes álmaid és békés alvásod legyen!

via

freepik.com

- Hirdetés -