Együtt leszünk család.

„Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni” – Így jött létre a Chill Home Studio

Akinek gyerekkora óta a kedvenc tevékenysége a szervezés, a dekorálás, az alkotás, a pörgés, annak hatalmas álma válik valóra egy saját rendezvényhelyszínnel. Az ékszerek és a vadonatúj stúdió csillogásánál most csak a márka megalapítója ragyog jobban. A Chillearrings tulajdonosa bebizonyította, hogy ha bátran elindulunk a megálmodott úton, akkor nincs lehetetlen.

Csill – a Chillearrings megálmodója

Minden a csillogással kezdődött, azaz ékszerimádattal és főként azzal, hogy valaki mást boldoggá tegyen egy különleges ékszer. Ember Csilla – Csill tudta, hogy mit akar elérni, amikor megálmodta a márkát.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az első ékszerbeszerző körutak után hamar megtalálta őt a közönség, és gyorsan váltott is és saját készítésű ékszereket, ásványkarkötőket dobott a piacra.

Ekkor indult be igazán és azóta is töretlen sikereket ér el, folyamatosan újul a vállalkozás. Rengeteg az ötlet, a tenni akarás, a vágy és a szeretet, ami a Chillearrings márkából árad. Érezni lehet egy képből, a néhány szépen megfogalmazott sorból, a postán érkező csomag összeállításából, hogy szívvel-lélekkel készül minden. Egy-egy karkötő mögött ott van Csill rajongása a munkája iránt, valamint a boldogsága, mert tudta teljesíteni egy-egy vásárló kívánságát.

- Hirdetés -

Vannak, akik robotmunkát végeznek nap mint nap. Vannak, akiket csak sodor az ár és alig várják, hogy legyen végre hétvége. Csill kedvenc napja a hétfő, amikor lelkesen és örömmel veti bele magát a munkába. Bár egy szabadnapja sincs, de ezt ő élvezi. Csak csinálja, mert jól tudja legbelül: Ez az élete.

- Hirdetés -

Az alkotási vágy, a lelkesedés, a folyamatos munka mellett nagy hangsúlyt fektet a márka alapítója a kommunikációra is. A találkozók vagyis az ékszerkészítő workshopok egyik mozgatórugója is ez.

Az emberek szeretnek beszélgetni, az online térből pedig ki kell mozdulni, hogy legyen szemkontaktus, legyen közös nevetés.

Chillearrings karkötők

Hasonló érdeklődésű emberek gyűlnek össze egy-egy workshopon, így azonnal megtalálják a közös hangot, adott a téma és miközben készülnek a karkötők garantált a jókedv és a remek hangulat.

Csill még egy fontos dolgot észrevett a kapcsolatteremtő workshopokon, azt hogy a mai rohanó világunkban az embereknek nagy szüksége van énidőre, kikapcsolódásra. Nem mindig nyújt teljes feltöltődést, ha otthon olvasunk vagy a kedvenc sorozatunk elé telepszünk. Ki kell mozdulnunk a megszokott falak közül. Kell néha a program. Belemerülni egy kreatív tevékenységbe, színesíteni a szürke hétköznapokat. Néha valami újra, valami másra vágyunk. Legyen hangulatos, varázsoljon el a részleteivel, legyen otthonos mégis különleges. Ami teljesen ki tud minket kapcsolni.

Ennek az élménynek a helyszíne kíván lenni a csodálatos környezetben található, modern, gyönyörű, hangulatos és nagyon bájos, rózsaszín-arany színekben pompázó Chill Home Studio. Elegáns, fiatalos a város szívében megbújó apartmanstúdió és rendezvénylakás, ahol zajlik az élet, úgy, ahogy te akarod.

Elképzeltél egy fotózást, de nincs meg a helyszín?

A Chill Home Studio lélegzetelállító panorámával rendelkezik, az erkélye a Parlament épületére nyílik. A stúdió egyik szobájában a világos falak előtt rózsaszín pálmák, kényelmes kanapé és trendi kiegészítők kaptak helyet, minden adott akár egy igazi trópusi hangulatú csajos fotózáshoz akár egy klasszikus portréfotózáshoz.

Céges rendezvényt szervezel, vagy privát vacsorát?

A Chill Home másik szobájában egy 12 fős asztal kapott helyet, itt konferenciák és workshopok is megvalósulhatnak, valamint privát vacsorák, lánybúcsúk, melyekhez catering szolgáltatást is igénybe lehet venni.

A készülődéshez és a rendezvények lebonyolításához a helyszín saját fürdőszobája és konyhája is rendelkezésre áll.

A szépség és a kreativitás mára a Chillearrings márka védjegyévé vált, a Chill Home Studio célja pedig, hogy a siker és a boldogság otthona legyen.

Gyere és CHILLEZZ nálunk! – súgja a weboldal. Érdemes megfogadni a tanácsot és kihasználni a lehetőséget, a feltöltődést ígérő helyszín nagyszerű adottságait.

Ember Csilla elérhetőségei:

https://www.chillearrings.com/

http://www.chillhomestudio.com/

https://www.facebook.com/ChillEarrings/

https://www.instagram.com/chillearrings_/

- Hirdetés -

Szólj hozzá