Együtt leszünk család.

Hogyan beszélgessünk a gyerekünkkel a háborúról?

HÁBORÚ ÉS POLITIKA GYEREKSZEMMEL

Háború és politika gyerekszemmel. Mindkettő megfoghatatlan és szülőként a legtöbbször elképzelésünk sincs mit mondjunk a gyerekeinknek ezen eseményekről. Ebben szeretne segíteni a Pagony Kiadó, akik holnap élő beszélgetésben kérdezik Szél Dávid pszichológust a témáról.

Kivételesen élőben folytatódik az Altatás után, elalvás előtt című műsor, melynek korábbi adásai a Pagony Podcast csatornán is megtalálhatóak. Március 4-én, pénteken 14 órakor az online beszélgetésen Hajdu Zsanett vendége Szél Dávid pszichológus lesz. A műsor témája, hogyan, miként kommunikáljunk a gyerekekkel háborúról, politikáról, és milyen olvasmányokkal tudjuk segíteni őket, hogy megértsék a körülöttük zajló eseményeket, helyzetet.

A Covid-járvány kirobbanásakor sokan követték a Pagony tematikus, élő beszélgetéseit Szél Dávid pszichológussal, melyekben egy-egy fontos társadalmi téma, pszichológiai jelenség mentén vizsgálták a gyerekirodalmakat, lehetőséget adva minden érdeklődőnek, hogy feltegye a maga fontos kérdéseit. A beszélgetéseket azóta a Pagony Podcast csatornáján hallgathatók vágott verzióban, és a tervek szerint új műsorral már nem élőben, csak podcast formájában készült volna a Pagony.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A kialakult helyzetben azonban kivételesen egy újabb élőadással jelentkezik a műsor, mely így megadja a lehetőséget arra, hogy a hallgatók élőben is kérdezzenek.

Az Altatás után, elalvás előtt című műsor 2022.03.04-én, pénteken délután két órakor élőben jelenkezik a Pagony oldalán, és a beszélgetés facebook eseménye alatt.

- Hirdetés -

Rengeteg segítő írás, poszt jelent meg a múlt héten arról, miként beszéljünk a gyerekekkel a háborúról, politikáról. A műsorban ezeket fogja Szél Dávid és Hajdu Zsanett értelmezni, átgondolni, valamint olyan gyerekkönyveket keresnek, ajánlanak, melyek segítik a gyerekeket, hogy megértsék a körülöttünk zajló eseményeket.

- Hirdetés -

A beszélgetés visszanézhető lesz az esemény alatt, valamint 2022.03.09-én a Pagony Podcasten.

Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1120836078735916

Pagony Podcast: https://www.pagony.hu/podcast

- Hirdetés -

Szólj hozzá