Együtt leszünk család.

Kislánya született Meghan Markle-nek és Harry hercegnek

Sussex hercege és hercegnője bejelentette második gyermekük, egy kislány születését. Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor péntek délelőtt született a kaliforniai Santa Barbara kórházban. Anya és gyermeke egyaránt egészséges és jól van – áll a pár közleményében.

A pár elmondta, hogy második gyermeküket Lilibetnek nevezték el II. Erzsébet királynő (a baba dédnagymamája) beceneve után. Középső nevének pedig a Dianát választották “szeretett néhai nagymamája”, a walesi hercegnő tiszteletére – áll a közleményben.

Lilibet helyi idő szerint 11: 40-kor született, 3480 gr súllyal, és már otthon van.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Ő a királynő 11. dédunokája, és nyolcadik a trónutódlási sorban.

A pár Archewell nevű honlapján köszönő üzenetében ezt mondta: “Június 4-én megáldottak minket lányunk, Lili érkezésével. Ő több, mint azt valaha is el tudtuk volna képzelni, és hálásak vagyunk a világ minden tájáról érzett szeretetért és imákért. Köszönjük a folyamatos kedvességet és támogatást ebben a családunk számára rendkívül különleges időszakban.”

- Hirdetés -

Harry herceg és Meghan 2018 májusában házasodtak össze a windsori kastélyban tartott ünnepségen, és egy évvel később született meg első gyermekük, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

- Hirdetés -

Meghan és Harry 2020 márciusában felhagytak királyi szerepükkel, és most Kaliforniában élnek.

BBC

- Hirdetés -