Együtt leszünk család.

Kőnig doki újra rendel

Új, szórakoztató videókkal jelentkezik az ország kedvenc gyermeksebésze, Dr. Kőnig Róbert. A legnagyobb videómegosztó oldalon elérhető friss epizódok a híresen kíváncsi 3-10 éves korosztálynak szólnak, és választ adnak a gyerekeket leginkább foglalkoztató kérdésekre a vérvétel, a kisebb sérülések vagy betegségek megelőzésének témájában.

Azonnal megtalálja a közös hangot kis betegeivel Dr. Kőnig Róbert, és ezt a képességét most ismét a kamerák előtt kamatoztatja a megújult “Kőnig doki helyre teszi” sorozat 3 perces epizódjaiban. Ezek a részek kifejezetten a gyerekeknek készültek, de a szülők számára is szórakoztatóak és informatívak. A hiteles mondanivaló átadásában animált szereplők segítik a gyermeksebészt, így a bonyolultabb kérdések is közérthetővé, humorossá válnak.

Dr. Kőnig Róbert pár éve a fejébe vette, hogy a mindennapos orvos-beteg találkozásokon kívül is szeretne segíteni a gyermekeknek és a szülőknek. Videósorozata első epizódjai hatalmas sikert arattak: közel kétszázezer nézőnek adtak érthető magyarázatot többek között a koronavírus-járvány miatt felmerülő kérdésekre is. Az edukációs sorozat új részei a gyermekkori sérülésekről, sebészeti problémákról szóló tájékoztatás mellett az alapvető biológiai, anatómiai ismereteket is bővítik.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Kőnig doki II. évad előzetese már elérhető: https://youtu.be/Tz7smPtfElY

“Hiszek abban, hogy a gyerekeken keresztül érdemes a szülőkkel is kommunikálni” – említi Kőnig Doki, aki szerint “ezekkel a videókkal nem csak a gyermekeket készítjük fel, de szülőként is magabiztosabbak lehetünk egy nem mindennapi helyzetben”.  Az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával készült új epizódok Dr. Kőnig Róbert hivatalos csatornáján érhetőek el. 

- Hirdetés -

Kőnig doki helyre teszi sorozat: https://bit.ly/35ZOPmE

 

- Hirdetés -

Szólj hozzá