Együtt leszünk család.

Mikulás-napi élő közvetítéssel várja a családokat a Vígszínház

Nincs advent Halász Judit koncert nélkül

Évtizedek óta az adventi időszak elmaradhatatlan eseményei Halász Judit ünnepi koncertjei a Vígszínházban. Idén, bár személyesen nem vehetnek részt a családok a Karácsonyi csiribirin, december 6-án délután online közvetítés formájában bárki részese lehet az ünnepváró koncertnek. 

Ünnepi koncerttel várja a gyerekeket december 6-án délután Halász Judit, ezúttal a Vígstreamházba. A különleges hangulatú közvetítés meglepetés kicsiknek és nagyoknak, a gyerekeknek feledhetetlen élmény, a felnőtteknek pedig a legszebb gyerekkori éveket idéző nosztalgia.

Bár Halász Judit koncertjeinek elmaradhatatlan része az interakció, a közös játék és éneklés a gyerekekkel, a művésznő most egy speciális, az online térre átalakított programmal készül. Ezért arra hív mindenkit, hogy otthon a fotelből testvérekkel, szülőkkel közösen énekelve kövessék a koncertet. Csiribiri, Száncsengő, Helikoffer, a legnépszerűbb gyerekdalok csendülnek majd fel a Mikulás-napi koncerten.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Évtizedek óta énekli klasszikus és kortárs magyar költők verseit – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel dalain, melyeket játékosság, humor, fantázia és sok-sok szeretet jellemez. 

Halász Judit üzenete: https://youtu.be/oqZgDqQrl2k

- Hirdetés -

Halász Judit: Karácsonyi csiribiri

- Hirdetés -

2020. december 6. 17 óra

További információ, jegyek:

https://eszinhaz.hu/koncertek/elo/halaszjudit-202012061700

 

- Hirdetés -

Szólj hozzá