Együtt leszünk család.

Nyílt levél a karanténsuliban tanuló gyermekemnek

Mindannyian megszeppenve álltunk március közepén, amikor bejelentették, hogy bezárnak az iskolák és átállunk digitális oktatásra. Elképzelni sem tudtuk, vajon hogyan fog ez megvalósulni, de pár nap múlva megkezdődtek az online tanórák.

 

Bevallom sok más szülőhöz hasonlóan nem kevés félelem és bizonytalanság kavargott bennem ezzel az új helyzettel kapcsolatban, hiszen egy példa nélküli dologgal álltunk szemben, és nem tudtuk, hogy mire számítsunk.

Természetesen azt sem tudhattuk, mennyire nehéz is lesz ez, de elképesztő, hogy mennyire rugalmasan álltatok hozzá ti gyerekek, hogy ugyanúgy folytattátok a tananyagot, ahogyan addig is tettétek az iskolában, holott korábban még a számítógépet sem tudtátok kezelni nagyon sokan kisiskolásként.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Hihetetlenül büszke vagyok, hogy ilyen gyorsan alkalmazkodtatok és annak ellenére, hogy a digitális oktatással nekünk szülőknek is számos plusz feladattal kellett szembenéznünk, ti minden akadályt gond nélkül megugrottatok, amire szülőként csodálattal tekintek.

Példaértékű a kitartásotok, az, hogy szinte egyedül dolgozzátok fel a tananyagot, és annak ellenére is megcsináljátok az összes házi feladatot, hogy egész nap akár játszhatnátok is tanulás helyett.

- Hirdetés -

Szeretném ha tudnátok, hogy mennyire büszkék rátok a szüleitek, mert amit most véghez vittetek ebben a rendkívüli helyzetben, az csodálatra méltó!

- Hirdetés -

Kitartást gyerekek, hamarosan itt a nyári szünet!

 

Kiemelt kép forrása: freepik.com

- Hirdetés -

Szólj hozzá