Együtt leszünk család.

10 érdekes dolog, amit a tested mond a személyiségedről

Mindannyian mások vagyunk, másképp nézünk ki, mások a tulajdonságaink. Testrészeink formája és mérete azonban további érdekes dolgokat árulhat el rólunk.

Cikkünkben 10 olyan tényezőt gyűjtöttünk össze, amit a tested mond el rólad! Mindannyian egyedülállóak vagyunk; testünk egyes jellemzői és részei azonban többet árulhatnak el rólunk és személyiségünkről, mint gondolnánk.

10. A kezed és az ujjaid mérete

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A kezünk mérete és az ujjhosszunk személyenként változó, és emiatt sokat elárulhat rólunk. Tehát, ha a gyűrűsujjad hosszabb, mint a mutatóujjad, az azt sugallja, hogy magabiztos ember vagy. De ha a mutatóujjad hosszabb, mint a gyűrűs ujjad, akkor ez azt jelzi, hogy nagyon intelligens vagy ravasz vagy, ha azonban a gyűrűsujjad és a mutatóujjad azonos méretű, akkor kiegyensúlyozott ember vagy, kiváló kommunikációs képességekkel.

9. Az ajkak színe és állapota

- Hirdetés -

Az ajkak színe és állapota sokat elmondhat az életmódunkról. A száraz és repedezett ajkak a B-vitamin hiányos étrend jelei lehetnek, fogyassz például húsokat, halakat és tojást. A telt ajkak azt jelentik, hogy egészséges vagy és nehéz helyzeteket tudsz kezelni, de a vékony ajkú emberekről például azt mondják, hogy önálló és független emberek.

- Hirdetés -

8. A körmöd és a lunula

Mindannyian láttunk vagy hallottunk arról a fehér félhold alakú területről a köröm ágyánál. Mit jelent ez valójában? Szakértők szerint a lunula azt jelzi, hogy energikus vagy és egészséges, sőt, minél aktívabb vagy, annál fehérebb a lunula, másrészt a lunula hiánya arra is utalhat, hogy nem alszol eleget, és a lunula számára nehéz így nőni.

7. A lábad

Különböző dolgokat tárhat fel a lábad rólad, és ezek között van néhány személyiségjegy is. Például, ha lapos lábú vagy, akkor az azt sugallja, hogy szorgalmas és egészséges vagy, míg a keskeny lábúak gyakran hiúak, jó stílusérzékkel.

6. A lábujj hossza

Bár nem tűnhet úgy, hogy a lábujj hossza valóban sokat mondhat rólad, de ha például hosszabb a második lábujjad, nos, akkor nagy valószínűséggel mások vezetésére születtél, ugyanakkor egyenletes vagy. Ha a harmadik hosszú, ez azt jelenti, hogy energikus, élénk ember vagy. Ennek ellenére, ha rövidebb, akkor inkább egyszerűbb, nyugodtabb életet élsz. Ha a nagy lábujjad rövid és tömzsi, akkor jó multitasker vagy; ha azonban sokkal hosszabb, mint a többi, akkor kreatív és okos vagy.

5. A kezed mérete

Szakértők szerint a kezed mérete is sokat elmondhat rólad, sőt, többet, mint gondolnád. Ha megfogod a kezed és a hüvelykujjadat a könyökre helyezed, ha a középső ujjaddal megérintheted a csuklót, akkor nagy a kezed, ha nem, akkor kicsi a kezed. A nagy kezű emberekről azt mondják, hogy érzékenyek és hajlamosak a perfekcionizmusra, míg a kis kezű emberekről azt mondják, hogy nagyobb kockázatvállalók, kiváló problémamegoldó képességekkel.

4. Nyelvünk színe

Bár sokan a nyelvet egyszerűen annak az izomnak tartják, amely segít nekünk beszélni és enni, a nyelv színe valójában sokat mondhat rólad és személyiségedről. A túlzottan piros, fehér vagy fekete nyelv súlyos fertőzés vagy baktériumok szaporodásának jele lehet, míg a fájó nyelv túl sok stressz vagy rossz életmód következménye.

3. Szemünk színe

Egy nemrégiben végzett tanulmány a szemünkről, amelyben több mint 400 alany vett részt, arra a következtetésre jutott, hogy ha sötétbarna vagy fekete szemed van, akkor valószínűleg jó vagy a sportban. Ha kék a szemed, akkor belül és kívül egyaránt erős vagy, ha sötétszürke a szemed, akkor különböző személyiséged lehet. Ha mogyoró színű szemed van, akkor valószínűleg független és magabiztos vagy. Végül a zöld szeműekről azt mondják, hogy erősek és kellemes emberek.

2. Füleid mérete

A tudósok szerint még a fülünk is sok mindent elárulhat személyiségünkről; a nagy fülüek jobb hallgatók, amikor más embereket hallgatnak. A kisebb fülek azonban azt jelentik, hogy jobban meg tudjuk hallgatni önmagunkat; a magasabb fül azt jelenti, hogy gyorsan megérted az új feladatokat, míg az alacsony lévő füled azt jelenti, hogy gondoskodóbb ember vagy.

1. Az orr alakja

Az orrok minden formában és méretben megfigyelhetők, és emiatt sok mindent elárulhat a személyiségedről, és például arról, hogy ki vagy általában: ha nagy az orrod, akkor lehet, hogy perfekcionista vagy, de másrészt: ha kisebb az orrod, akkor az arra utal, hogy hatékony ember lehetsz.

via

pexels.com

 

- Hirdetés -