Együtt leszünk család.

A legunalmasabb karácsonyi ajándékok, amit minden évben megkapunk karácsonyra

Benne járunk az ajándékbeszerzési szezon kellős közepében, és sokan azon töprengünk, hogy mit adjunk a kolleganőnknek, vagy a távoli nagynéninek, akivel csak a karácsonyi ebéden találkozunk évente egyszer.

Vegyünk egy újabb drogériás pipere csomagot, mint minden évben szoktuk? Vagy legyünk idén kreatívabbak és készítsünk inkább valamit (ehhez ötletek egyébként itt találtok: DIY karácsonyi ajándékok) saját magunk?

Ha neked is minden évben problémát okoz, hogy kinek mit vegyél, akkor olvasd el összeállításunkat a legunalmasabb ajándékokról. Ezeket NEM érdemes minden évben megvásárolni, mert az általunk megkérdezettek mindegyike szinte kivétel nélkül ezeket tartotta a legunalmasabb karácsonyi ajándéknak.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Egy újabb bögrét nem igazán szeretne senki ajándékba kapni, kivéve aki gyűjti a bögréket.

Sokan mondták, hogy tusfürdőt, illatszert és egyéb piperecsomagokat sem szívesen kapnak.

- Hirdetés -

A legtöbb általunk megkérdezett ember nem szeret bon-bont, csokoládét és édességet kapni karácsonyra. Csakúgy mint, alkoholos italt, bort, italokat sem.

- Hirdetés -

A legtöbben nem tartják valódi jó ajándéknak a háztartási eszközöket sem, a habverő, pirító, vízforraló, szódagép, Tupperware dobozok habár hasznosak, de nem karácsonyi ajándéknak szeretnének az emberek ilyesmit kapni.

Sokan említették, hogy nem örülnének a ruházati cikkeknek sem igazán, se a férfiak, se a nők nem szeretnek inget, pulóvert, zoknit, harisnyát, alsóneműket kapni.

Az általunk megkérdezettek a parfümöt sem részesítik feltétlenül előnyben.

Mit választhatunk akkor ezek helyett ajándékként?

Sokan örülnének élményajándékoknak, színház- valamint koncertjegyeknek, könyveknek, hasznos, kreatív ajándékoknak, szállodai utalványoknak. A nők ékszert is szívesen kapnánk, a férfiak pedig valami technikai eszköznek.

 

És ti milyen ajándékot nem szeretnétek kapni? Minek örülnétek helyettük?

 

(A cikkben nem reprezentatív felméréssel készült válaszok szerepelnek, csupán néhányan az általunk megkérdezettek közül fejtették ki személyes véleményüket.)

freepik.com

 

- Hirdetés -