Együtt leszünk család.

Gwyneth Paltrow 9 gyereknevelési szabálya

Az anyák gyakran szigorúak. Szabályokat állítanak fel gyermekeik védelme érdekében. És a híres anyák sem kivételek – Gwyneth Paltrow-nak 2 gyermeke van, és némelyik szabálya szokatlannak és szigorúnak tűnik. Bár ezek a szabályok furcsának tűnhetnek, valójában teljesen értelmesek. És miután Paltrow egy kicsit elmagyarázza őket, mégsem tűnik annyira szigorúnak a szabályrendszer.

1. Nincs rajzfilm nézés angolul (csak francia és spanyol nyelven)

Paltrow nem bánja, hogy gyerekei tévét néznek, de van egy szabálya: a rajzfilmeknek spanyolul vagy franciául kell lenniük. Paltrow elmondta, hogy gyermekei rajzfilmjét Franciaországban vásárolja meg a Boulevard Beaumarchais-n. Gyerekei, Apple (16 éves) és Moses (14 éves) nem biztos, hogy örülnek ennek, de el kell ismernünk, hogy ez egy remek módszer arra, hogy gyermekeit több idegen nyelv megtanulására késztesse.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

2. Nincs nyári tábor

Néhány évvel ezelőtt a színésznő azt mondta Jimmy Kimmelnek, hogy nem küldi gyermekeit nyári táborba, mert „túlságosan szereti őket”.

- Hirdetés -

Paltrow azonban elismerte, hogy ő maga szerette a tábort, és szülei gyerekként 8 hétre odaküldték a nyár folyamán. És bár élvezte a lovaglást, a színházat és a vízi síelést, tréfásan hozzátette, hogy felnőttkorában ezért van annyi problémája.

- Hirdetés -

3. Otthon nincs glutén az alacsony szénhidráttartalmú étrend mellett

Paltrow gondoskodik arról, hogy gyermekei csak tápláló, gluténmentes ételeket kapjanak otthon. Mint a színésznő elárulta, kerüli az olyan ételekkel való táplálást, mint a tészta, a kenyér vagy a rizs, mert „ez nekik rossz”. A színésznő azt is elmondta, hogy véleménye szerint a házában mindenki toleráns a glutén-, tej- és tojásokkal szemben. A Hollywood Life szerint Paltrow gondoskodik arról, hogy gyermekei egészséges ételeket kapjanak otthon, de nem ellenőrzi annyira, amikor máshol vannak.

4. A gyerekek nem mennek iskolába, ha nem akarnak

Paltrow elmondta, hogy bár nagyon fontosnak tartja az iskolát, azt is gondolja, hogy az alkalmi betegnapok senkinek nem ártanak. Ezért nemrégiben megengedte lányának, Apple-nek, hogy hagyja ki az iskolát, és elvitte anya-lánya programra ebédre és szépségszalonba, hogy minőségi időt töltsenek együtt.

5. Elég időt tölteni a napon

Mindannyian tudjuk, hogy a kint töltött idő fontos, de Paltrow ragaszkodik ahhoz, hogy gyermekei minden nap egy kis időt töltsenek kint, és megkapják a napi adag D-vitamint. Valószínűleg ez az oka annak, hogy Paltrow és egykori férje, Chris Martin házat vásároltak a kaliforniai Brentwood-ban. Paltrow elmondta, hogy nagyon szeretné, ha gyermekei minden nap a napsütésben lennének, avokádót szednének és úsznának.

6. Heti egy kóla

Szigorú étrendjük ellenére a Paltrow lehetővé teszi számukra, hogy a „heti egy kólát” igyanak, mert a heti egy cukros ital még senkinek sem árt, nemigaz? A színésznő bevallotta, hogy gyermekei imádják a gyümölcsöket, a dióféléket és a barna rizs keveréket egyszerre, de szeretik az egészségtelen falatokat is! A színésznő elárulta, hogy egyszer megpróbálta az Oreo-t és a vattacukrot sárgarépával és hummusszal helyettesíteni, de most nem olyan szigorú, mivel ezek a dolgok a gyermekkor részét képezik, és ő is szereti Oreo-t.

7. Lenmagolaj minden reggel

Egy kanál lenolajat ad Paltrow minden nap Apple-nek Mózesnek, mielőtt iskolába indulnak, ahogyan a GOOP magazin (a Paltrow által alapított wellness- és életmódvállalat) egyik számában megosztotta. Ez nem túl ízletes, de rendkívül egészséges szokás. Mivel a len gazdag omega-3 zsírsavakban, segítk fenntartani a keringés egészségét és csökkenti a gyulladást.

8. Volt férje még náluk aludhat

Chris Martinnal történt válását kommentálva Paltrow elmondta, hogy volt férje olyan neki, mint egy, és hogy szívesen tartózkodik a családnál, amikor csak akarja, beleértve az ott alvást is, és ez fordítva is működik – éjszakázhat a házában, ha a gyerekek ott töltik az időt.

9. A mobiltelefon használata 12 éves kortól megengedett

Apple, Paltrow lánya, csak akkor kapott telefont, amikor 12 éves lett, és barátai közül utoljára kapott. A színésznő azonban már nem olyan szigorú a lányával, amikor a közösségi oldalakról van szó. Paltrow elismeri, hogy Apple őrült a barátaival való sms-ezésben, de nagyjából így néz ki bármely Z generációs élete.

via

Kép: port.hu

- Hirdetés -