Együtt leszünk család.

10 híresség, akik a családot választották a karrier helyett

Cameron Diaz egyszer azt mondta, hogy nem lesz családja és gyereke csak azért, mert elvárják tőle. Aztán férjhez ment, 47 évesen megszülte első babáját, és nagyjából visszavonult a színészi pályától. Más nagy sztárok, például Celine Dion és Freddie Prinze Jr. is úgy döntöttek, hogy otthon vannak a családjukkal, ahelyett, hogy a színpadon vagy a filmvásznon lennének.

Cikkünkben 10 olyan hírességet gyűjtöttünk össze, akik részben vagy teljesen otthagyták a csillogó hollywoodi életet, azért, hogy a családjukra koncentrálhassanak.

1. Cameron Diaz

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Utolsó filmje, az Annie után, 2014 -ben Cameron Diaz férjhez ment, és azóta élvezi a „nyugdíjas éveit”. 2020-ban megszülte első lányát, Raddix-et, és azt mondta, hogy nem tudja elképzelni, hogy anyaként visszatérjen a filmkészítés világába. „Szeretek anya lenni. Ez életem legjobb, legjobb, legjobb része. Nagyon szerencsés vagyok, hogy Benjivel csinálhatom ” – mondta.

2. Demi Moore

- Hirdetés -

A Bruce Willistől való válása és anyja rákos harca után bekövetkezett halála közepette Demi Moore szünetet tartott Hollywoodban, hogy a lányai nevelésére összpontosítson. Az Inside Out című könyvében azt mondta, hogy az anyaságban teljesen természetesnek érezte magát, és ez azon kevés dolgok egyike, amelyről magabiztosan állíthatja, hogy természetesen jó.

- Hirdetés -

3. Jennifer Garner

Amikor egy felhasználó gúnyosan megjegyezte ünnepi Instagram-bejegyzése alatt: „Hogy hívják azt a filmsztárt, aki nem készít filmeket?” Jennifer Garner tökéletes választ adott: „Egy anya!” Sokkal kevesebb szerepet vállal, mint régen, most, amikor 3 gyerekkel birkózik a mindennapokban. Azonban, ahogy gyermekei növekednek, lassan visszatér a karrierjének előtérbe helyezéséhez, miközben volt férjével, Ben Affleck-nel együtt nevelik őket.

4. Rick Moranis

A színész, aki a ’90-es években a Drágám, a kölykök összementek, a Szellemirtók és  A Flintstones jóvoltából igen népszerű volt, lelépett Hollywoodból, hogy felnevelje 2 gyermekét, miután felesége rák miatt elhunyt. Egyedülálló szülőként rájött, hogy túl nehéz kezelni a gyerekeit és utazni, hogy filmeket készítsen. Így tartott egy kis szünetet, de ez hosszabb szünet lett, aztán rájött, hogy nem igazán hiányzik neki Hollywood.

5. Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

Mind Sarah Michelle Gellar, mind Freddie Prinze Jr. nagy sztárok voltak a ’90-es évek végén és a 2000-es évek elején. A Tudom mit tettél tavaly nyáron forgatásán találkoztak, és a Scooby-Doo filmekben is játszottak együtt. Sarah gyermekeik születése óta könnyedén vette a filmes és tévés szerepeket, Freddie pedig 2008 óta nem jelent meg a nagyvásznon. „Szeretek teljes munkaidős apa lenni. Nem lenne jó eltávolítani magam ebből az egyenletből. Alapvetően nyugdíjas vagyok – mondta.

mafab.hu

6. Julia Roberts

Danny Moderrel 2002 -ben kötött házassága óta Julia Roberts számára a család az első. Miután szült egy ikerpárt és egy fiút, elkezdett gyermekei ütemterve szerint szerepeket választani. Ahelyett, hogy szerepeket kutatna, csak azt látta, hogy mi vár rá. „Boldog vagyok otthon, és igazán teljes vagyok, ezért ahhoz, hogy kimehessek és elmesélhessek egy történetet, valami olyannak kell lennie, ami iránt igazán szenvedélyesen el tudom kötelezni magam” – mondta.

7. Chris O’Donnell

Egy tinédzser szívtipró, Chris O’Donnell, aki az Egy asszony illata, A három testőr és a Batman & Robin című filmekben játszott, úgy döntött, fékezi karrierjét, annak ellenére, hogy hatalmas szerepeket kínálnak neki. Népszerűségének csúcsán volt, de nem tudta elképzelni, hogy ne nősüljön meg. Ma zsonglőrködik, hogy apja legyen 5 gyermekének, és rendszeresen szerepeljen az NCIS: Los Angelesben.

8. Jessica Biel

A Hetedik Mennyország, a A texasi láncfűrészes és a Penge: Szentháromság című filmekben betöltött szerepeiről ismert Jessica Biel háztartásbeli lett. Manapság lefoglalja, hogy felesége legyen Justin Timberlake-nek és anyja 2 gyermeküknek. Azt mondta, hogy amikor kisbabák érkeznek az ember családjába, az ütemterv már nem a saját érdekei szerint történik, vagy nem is olyan fontos. Biel azt is hozzátette, hogy élete most a kicsik körül forog.

9. Dave Chappelle

A humorista otthagyta az 50 millió dolláros szerződését, amikor 2005-ben kilépett a nagy sikerű Chappelle-show-ból. „Soha nem hagytam abba a színpadon. Amit tettem, hogy leléptem a nagyszínpadról. Mert ezek a fények vakítóak voltak, és más dolgokat próbáltam csinálni az életemmel ” – magyarázta. „Ez a fajta figyelem nem kedvezett volna a családalapításnak” – mondta a háromgyermekes férj és apa.

10. Celine Dion

A híres énekesnő 2000 és 2002 között felfüggesztette karrierjét, hogy vigyázzon férjére, René Angélilre, amikor torokrákot diagnosztizáltak nála. 2014-ben ismét szünetet tartott karrierjében, és lemondott minden előadást, hogy gyermekeire és gyengélkedő férjére összpontosítson, aki végül 2016-ban hunyt el. Azt mondta: „Erőm és energiám minden unciáját a férjem gyógyítására akarom fordítani, és ehhez fontos, hogy ezt az időt neki és gyermekeinknek szenteljem. ”

via

mafab.hu