Együtt leszünk család.

Angyalokat keres a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete

Arc nélküli kérést feltölteni és teljesíteni eléggé kockázatos a mai világban, amikor nap nem telik el átverések nélkül. A Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete oldalán hiába próbálnak beszámolni kiemelkedő eseményeikről, és hiába invitálják az érdeklődőket az egyesületbe, hogy belelássanak a hétköznapjaikba, mindenkivel nem találkozhatnak a nagylelkű adományozók.

Ezért idén úgy gondolták a szervezők, hogy a legbátrabb gyermekeknek felajánlják, hogy meséljenek magukról. Álljanak ki vágyaikért. A kívánságok teljesítéséhez pedig várják a lelkes adományozókat december 17-ig, az ünnepélyes átadásra pedig karácsony előtt, december 21-én kerül sor.

A jelenetek, felvételek, amelyek a https://www.youtube.com/playlist?list=PLpswislJGZoIFMuCRqLIJ-y3iBVUvLXAD oldalon érhetőek el, azonban többé váltak egy kívánságnál. Az őszinte gyerekszáj, a valódi megjelenés vágyakon túl sorsokat mutat be, akaratlanul is.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Perczel Tímea, a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületének elnöke egész évben fáradhatatlanul segíti különböző színes programokkal, adományok összegyűjtésével a hátrányos helyzetű családokat. Karácsony előtt pedig személyre szabott kívánságokat igyekeznek teljesíteni az adományozók segítségével:

– A gyermekek gyönyörű lelkek mindannyian, és elfogultságomtól függetlenül állítom: megérdemelnék, hogy átéljék a világ összes csodáját. A teljesség igénye nélkül kiemelnék néhányat: vannak gyerekek, akik mernek álmodozni, és megdöbbentő kívánságuk van (kutyasuli, számológép, élményfestő csomag, gokart). Van, aki praktikusságra törekszik (ruha, ágyneműhuzat, paplan, íróasztal), van, aki olyan ajándékra vágyik, amivel meglepetést tud készíteni szeretteinek (kreatív készlet). Vannak, akik többen laknak egy szobában, és egy fejhallgató jelentené a privát szférát, van, aki osztálytárstól irigyelt el tárgyat (fotel). Van, aki különleges ajándékról álmodozik (könyv, színházjegy, sport), és vannak, akiknek örökzöld kívánságaik vannak, mint pl. Barbie baba, lego, társasjáték. Mindenkinek megvan a maga története. Nem csak a gyermekeknek, a szülőknek is. A közös program, amin az egész család részt vehet (vagy csak a szülők), és a palacsintasütő mondhatni általános kívánság szerintem minden családnál. Azonban vannak rendkívüli kívánságok: szemüveg, hallókészülék, szeletelőgép, panini sütő és forrócsoki készítő. Szélsőséges álmok, szívszorító tekintetek. Az egyesület önkéntesei helyett most beszéljenek Ők maguk, gyönyörű lelkű tagjaink, akiknek ha tehetnénk, a világot is odaadnánk. Most azonban nem tehetünk mást, mint kérünk: kérjük Önöket, Titeket, hogy legyenek Angyalaink, és segítsenek egy tagunk karácsonyát szebbé tenni! Hisszük, hogy a szeretet a legfontosabb, és olyan boldogság olyanokat hallani, hogy „nekem a lányok a legfontosabbak”, vagy azt, hogy „gyönyörű férjem”, vagy tini lánytól szerényen azt, hogy „nekem így is tökéletes minden”. Valóban, ha szeretet van, mondhatjuk, hogy minden tökéletes. De mégis… Köszönjük szépen, ha Angyala lesz bármelyik tagunknak!

- Hirdetés -

Kívánságok: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NzYkBK79wdWWCFhuj6aaJokqUWQhxULJ/edit?fbclid=IwAR35MKohsegKlffGh5QvdZoqI2fPsZNyJh93LSphLNHvPie9OTAl9JMQ9_0#gid=1718003869

- Hirdetés -

Vágyak videói:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLpswislJGZoIFMuCRqLIJ-y3iBVUvLXAD

További információ: https://www.facebook.com/NAGY15ker

Szólj hozzá