Együtt leszünk család.

Jóga nőktől, nőknek – online

Akár ha a gyerekek mellől szakadnánk ki egy kis időre, akár csak ha nem szeretnénk eljárni emberek közé sportolni, az otthonról végezhető online órák felértékelődtek az utóbbi időben. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő mozgásformát, most azonban egy ma induló online jógázási lehetőséget mutatunk be, amit nők hoztak létre nőknek a testi-lelki jóllétük érdekében.

A Sisterhood Yoga Project egy olyan gyakorló program, amelyben maximális támogatást adunk a hozzánk forduló nőknek abban, hogy bármilyen téma, probléma az általunk ismert eszközök segítségével MEGOLDÁSSÁ váljon, valódi és pozitív változást hozva minden résztvevő számára. Támogatást szeretnénk nyújtani, pihenést, töltekezést, gyógyulást, fejlődést a mindennapi feladatok mellett. Ezt a programot hosszú távú kapcsolódásnak, együttműködésnek álmodtuk meg, ahol hónapról hónapra kísérjük a résztvevőket a fejlődés útján.

Tudjuk, ha egy Nő boldog és kiegyensúlyozott, ha rendben van Önmagával, akkor a családja, környezete is harmóniában van. Azon dolgozunk, hogy résztvevőink Nőként harmóniába kerüljenek Önmagukkal, segíteni a kiteljesedés, az egyensúly, a harmónia, a nőiség szeretetteljes megélése felé.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

És mindehhez nemcsak rendszeres foglalkozásokat, közös gyakorlásokat adunk, hanem részese leszel egy aktív, egymást támogató, megtartó női közösségnek is.
Az egyes hónapok témáit egymásra épülve, az alapoktól indulva terveztük meg, ezzel is segítve a biztonságos, folyamatos fejlődést. Minden hónap egy teljes egységet, témát ölel fel, így teljes értékű, akár egy hónapon való részvétel is.

Akár kezdő, újrakezdő vagy haladó gyakorló vagy, Neked szól a program, hiszen úgy állítottuk össze, hogy azt tudd belőle kivenni, amire éppen szükséged van.

- Hirdetés -

Amikor a Sisterhood Yoga Projectre gondolunk, akkor olyan nagybetűs Nőket látunk,
– akik tökéletlenül is szépek, mert ismerik saját értékeiket,
– akik hoznak hibás döntéseket is, de kiegyensúlyozottak,
– akiknek az otthona nem csillog-villog, de belül rendben vannak Önmagukkal,
– akik gondoskodóak – de nem csak kifelé, hanem saját magukkal szemben is,
– aki fel merik vállalni, és szeretettel fordulnak nőiségük, női mivoltuk felé és innen kiindulva könnyedén képesek támogatni egymást.

- Hirdetés -

Kik vagyunk?

Egy maroknyi jógaoktató, akiknek szívügye a nők testi-lelki jólléte. A jóga köt össze bennünket, ám így együtt sokkal szélesebb eszköztárból tudunk meríteni, mintha külön-külön érkeznél hozzánk. Van közöttünk, aki kifejezetten női jógával foglalkozik, van, aki inkább meditációval; van, aki az anyaság időszakában kísér téged, van, akihez akkor fordulsz, ha erőd teljében vagy. Mindegy, melyik időszakodat éled, ebben az online programban biztosan te is megtalálod azt, amiért jöttél.

A programról

ONLINE vehető igénybe, így bárhonnan kényelmesen elérhető.

HAVONTA megújuló tartalom: minden hónapban van egy fő témánk, ehhez kapcsolódnak gyakorló jógavideók, meditációk és hangtálas relaxációs órák.

Minden hónap elején egy témaindító beszélgetés keretein belül találkozunk, ismerkedünk, átbeszéljük a hónap témáját. Ez segít abban, hogy lássuk, miről fog szólni az adott hónap, megadja a fókuszt és az irányt, amerre megyünk.

Heti legalább háromszor élőben (konferenciahíváson keresztül) biztosítunk jógavideókat, emellett heti egy meditációs és heti egy hangterápiás alkalommal is várunk. Minden óra felvételét limitált ideig elérhetővé tesszük, így rugalmasan meghallgathatók, de az időkorlát segítség abban, hogy ne halogassa senki túl sokáig.

A program egy támogató, megértő, biztonságos női közösségben zajlik, egy zárt csoportban. Hiszünk abban, hogy ebben a programban mindenki képes a fejlődésre, ehhez azonban fontos lépés meghatározni, honnak indulunk és hová tartunk – ehhez minden résztvevő meghatározza azt, hogy miben szeretne fejlődni, mi, oktatók pedig azon leszünk, hogy mindenkit hozzásegítsünk céljai eléréséhez.

A következő hónapokban ezeket a témákat fogjuk körbejárni a jóga, meditáció, relaxáció eszközeivel:

Szeptember: alapok, biztonság, földelés,
Október: kapcsolódás, önértékelés, kreativitás, teremtés, intimitás, befogadás,
November: belső erő, határozottság, bátorság, kitartás, döntésképesség, felelősségvállalás, cselekvés,
December: szeretet, önszeretet, elfogadás, megbocsátás, együttérzés, hála.

A program első hete nyitott, így minden óra ingyenesen, kötelezettségek nélkül látogatható szeptember 6-ig. Oldalunkon elérhető az órarend, és ezen az első héten megtartjuk az első témaindító beszélgetést is, remélve, hogy megkönnyítjük ezzel a programba való belépéssel kapcsolatos döntést 🙂 Várunk mindenkit a programba a
https://www.facebook.com/groups/sisterhoodyogaproject/ csoportban.

A kiemelt kép illusztráció: freepik.com

Sisterhoodyogaproject

 

 

- Hirdetés -