Együtt leszünk család.

Tíz dolog, amit minden nő szeret egyedül csinálni

Nem titok, hogy néha mindannyian szeretünk teljesen magányosan tölteni egy kis időt – szüleink, gyermekeink vagy más lények nélkül. Annyi mindent megtehetünk egyedül! Mert fantáziánk valóban határtalan. De mit szeretnek a férfiak és a nők másképp csinálni, ha van némi énidejük?

Cikkünkben azt gyűjtöttük össze, hogy mit szeretnek a nők egyedül csinálni. Valamelyik ismerősnek hangzik?

1. Annyit enni, amennyit csak akarunk

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Valljuk be, hölgyeim – van, amikor engedelmeskedünk annak a vágynak, hogy egy egész csokoládét elfogyasszunk. Egyedül. Anélkül, hogy darabokat kellene letörni az örökké éhes kisgyerekek számára. Most komolyan: nem ihat egy nő egy doboz gyümölcslevet anélkül, hogy valaki megszakítaná, hogy valaki kérne belőle? Természetesen ihat. Megteheti, ha egyedül van otthon, és minden finom falat csak az övé, és senki másé.

2. Ostoba tévéműsorokat nézni

- Hirdetés -

Van, amikor a nők olyan tévéműsort kedvelnek, amivel nem szívesen dicsekednének, hogy nézik. A gyerekeket nem érdeklik ezek a műsorok, és elkerülhetetlen, hogy az emberek elítéljék őket, mert pazarolták az idejüket ilyen szemét tévéműsorokra. A béke és a nyugalom akkor jön a házba, amikor apa kiviszi a gyerekeket sétálni, és akkor végre jut idő arra, hogy élvezzük kedvenc tévéműsorainkat.

- Hirdetés -

3. Zenét hallgatni, énekelni és táncolni

Amikor senki más nem hallja, rengeteg nő gondolja magában: Hurrá! Végre feltekerhetem a Beyoncé, Taylor Swift vagy One Direction dalokat teljes hangerőre (vagy majdnem teljes hangerőre – nem kell bosszantanom a szomszédokat), ugrálhatok a házban és szabadon táncolhatok. Mert annak ellenére, hogy gyerekeink születtek, még vágyunk ilyesmire is.

4. Élvezni a pillanatot

Nem tagadhatjuk, hogy a párunktól és a gyermekeinktől kapott szeretet végtelen örömmel és boldogsággal tölti el a szívünket. Azonban minden nőnek el kell ismernie, hogy szüksége van némi egyedül töltött időre is, mondjuk napi 20 perc magányra, amikor senki nem rángatja a karját vagy kérdez.

5. Áztatni magunkat egy fényűző fürdőben

Képzeld csak el: pezsgőfürdő, hidratáló arcmaszk és pihentető zene. Senki nem zavar ok nélkül, és nem fenyeget a fürdőszobába benyitogatás sem. Egyszerűen csodálatos! Vannak nők akik nemet tudnának mondani erre?

6. Olyan magazinokat vagy könyveket olvasni, amelyeket még nem volt alkalmunk elolvasni

Élve ezzel a lehetőséggel, hogy letöröljük a centiméteres port a kedvenc regényünkről, belesüppedjünk a kanapéba, és belefeledkezzünk az olvasásba – gyakorlatilag minden nő imádja ezt csinálni, amikor az utolsó ember bezárja maga mögött a bejárati ajtót.

7. Több mint öt percig ülni a kanapén, és élvezni a tisztaság érzését

…. ami pillanatok alatt eltűnik, amint a család többi tagja visszatér! Ha van valami, akkor mindig bízhatunk a gyerekekben, hogy az egész hely ismét rendetlen lesz, és csak a jó ég tudja, hogyan sikerül ezt ilyen gyorsan megtenniük. Tehát természetesen minden nő (és általában az összes szülő) azt akarja, hogy ez a röpke béke és csend ideje csak egy kis ideig tartson ki.

8. Otthoni dolgokat csinálni mások segítsége nélkül

Előfordul, hogy a gyerekek segíteni akarnak az anyukának a háztartási feladatokban, ami remek mód arra, hogy megtanítsuk őket a felelősségre és ügyességre. Azonban néha egy nő csak azt akarja, hogy vége legyen és végezzen az edényekkel, és visszatérjen az életébe. Menet közben még a segítségnyújtás során is a gyerekek továbbra is a rendetlenség és a baj elsődleges forrása maradnak – ezek elkerülhetetlenül a dolgok velejárói. Természetesen magától értetődik, hogy mindezek ellenére szeretjük gyermekeinket … De el kell ismernünk, hogy senki sem fog úgy kitakarítani, mint mi.

9. Vásárolni menni anélkül, hogy rohannod kellene, vagy vigyáznod kellene a gyerekekre

Egyedül a bevásárlóközpontba tett kirándulás párunk és gyermekeink nélkül sok nő számára örömünnepnek számít. Teljesen gondtalannak érzik magukat. Kiválaszthatják és felpróbálhatják a ruhákat, ameddig csak akarják, anélkül, hogy folyamatosan ellenőriznék az órájukat, és anélkül, hogy végtelen sóhajok, nyögések és türelmetlenkedések siettetnék végig. Milyen örömteli érzés!

10. Aludni

Bármely alvási helyzet megteszi, legyen szó tengeri csillagról vagy fadarabról. Az alvás az öröm megtestesítője. Semmi mást nem lehet ehhez hozzáfűzni!

via

freepik.com

 

- Hirdetés -