Együtt leszünk család.

6 jel, hogy megtaláltad a lelki társad

A legtöbb emberrel meglehetősen könnyű megtalálni a közös hangot. De a szó legmagasabb értelmében “illeszkedni” hihetetlenül nehéz. Az ilyen véletlennek hívják a lelki társat, ami az életben néhányszor előfordul, ha egyáltalán előfordul.

Ezekből a jelekből ismerheted fel, hogy megtaláltad valakiben a lelki társad:

A lelki társ nem azonos az igaz szerelemmel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Lelki társ, szeretett személy, a sorsod, az igaz szerelmed. Ezek egyáltalán nem ugyanazok. Lelki társad lehet barátod, rokonod, szeretőd vagy csak ismerősöd. Néha, akár csak látni őt, hallva kifejezni magatokat, vagy az együtt nevetéseteket, rájössz, hogy hihetetlenül közel álltok lelkileg.

Mintha régóta ismernétek egymást

- Hirdetés -

Talán a lelki társ fő jele az az érzés, hogy száz éve ismeritek egymást. Találkozhatsz valakivel, aki kétszer olyan idős, mint te, vagy más nemzetiségű vagy vallású, de ugyanakkor érzed, hogy megért téged – a legmélyebb módon.

- Hirdetés -

Ugyanazok az értékeitek

Különböző ízlésetek lehet a ruhákban, az ételekben vagy más apróságokban, de az erkölcsi elvek, az érzelmi kifejezés és az élet prioritásai tekintetében nagyon hasonlóak. Van egy közös értékrendetek és hasonló világnézetetek.

A tükörtörvény

Ha finoman meg akarjuk fogalmazni, akkor a lelki társunk a saját tükörképünkként vagy belső énünk tükröződéseként működik. Egyszerre érted őt és magadat, mert úgy nézel rá, mintha tükörben lenne – természetesen a lélekre vonatkozóan, és nem a látszatra. Ezt a jelet “A tükörtörvény” néven ismerik.

Együtt kreatívak vagytok

Szoros lelki kapcsolatotok és hasonló világnézetetek nagy lehetőségeket rejt magában, hogy kreatívvá fejlődhessetek, közösen alkossatok -a félig részeg kalandtól kezdve a világuralmi tervekig.

Nem kell megváltoztatnotok egymást

Rögtön hasonlóak vagytok. Ha változtatnod kell érte, vagy meg akarod változtatni őt, akkor nem ugyanazok az értékek, nézetek és tervek… tehát az illető nem a tükörképetek.

Nektek van lelki társatok?

via

freepik.com

 

 

- Hirdetés -