Együtt leszünk család.

Egyszerű őszi DIY ötletek

Imádod az őszt, de már nem tudod, mihez kezdjetek a túl sok a falevéllel, gesztenyével, amit hazacipeltetek? Akkor is, ha szerettek együtt alkotni, de akkor is, ha azt gondolod, hogy a kreatívkodást nem neked találták ki, tetszeni fognak ezek a könnyedén elkészíthető ötletek!

Az ősz csodaszép színekkel ajándékoz meg minket. Jó móka legalább egy fotó erejéig színskálába rendezni a talált leveleket.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Ha mindet hazaviszitek, készítsetek vidám állatfigurákat, néhány toll-vagy ecsetvonással rajzold meg az állat körvonalait, majd ragasztózd be a lapot és engedd, hogy kisgyermeked kiélje kreativitását és hadd fogyjon minél több színes falevél az alkotásokhoz!

- Hirdetés -

Ha csak egy-egy különlegesebb levelet választotok ki, akkor ezek kerülhetnek otthon fényképkeretbe.

- Hirdetés -

Visszacsempészhetitek a mosolygós napot a borúsabb napokba egy-egy hasonló alkotással:

Az ősz ne csak a suliról és az oviról szóljon! Miután sétáltatok egy nagyot vagy hemperegtetek a kertben összegereblyézett levélkupacban, irány a jó meleg lakás, ahol sütőtök illata száll és forró csoki készül. Vegyétek elő a kedvenc társast meg a mesekönyveket, indítsátok el a jó öreg diavetítő készüléket.

Ha pedig ezeket már mind kipipáltátok, készítsetek memória-játékot vagy bábokat a gesztenyék és egy kis festék segítségével:

Az alkotások kerüljenek központi helyre, hogy mindig emlékeztessen titeket, az egyszerű dolgok a legnagyszerűbbek, a közös időtöltésnél pedig semmi sem lehet jobb!

A képek a szerző tulajdonában vannak!

- Hirdetés -